dijous, 7 de juliol del 2022

Tercer dia: LA TREMENTINAIRE. Fàstic

Avui ens hem despertat fent un combat de dança per aconseguir l'ingredient que ens debia en Dubledore! Sembla ser que en Severus Snake no ens volia ajudar, però finalment hem guanyat i hem aconseguit un dels ingredients que necessitavem: la ploma de Fènix!

Després de gaudir dels assajos i la piscina, ha arribat l'hora de la conferència de la respectada i coneguda mundialment Trementinaire! Quan ens estaba explicant una poció revitalitzant, a la resta de mags els hi ha agafat un símptoma nou: el FÀSTIC. 

La Trementinaire ens ha aconsellat una teràpia de shock per convatr'l mentre trobem els ingredients per la poció final, hem hagut de fer un seguit de probes i hem acabat amb una guerra de farina i pintura per culminar el Joc d'Embrutir 2022!

Al vespre, ens han explicat que la casa on estem allotjats, és molt antiga i hi ha passat molta i molta gent i ens han ensenyat el Portal Estelar. 

Hem acabat fent grups i trobant estrelles per fer unes constelacions i un encanteri final per aconseguir un nou ingredient! Demà veurem si ha funcionat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada