dijous, 7 de juliol del 2022

Quart dia: Marxem de ruta!

 Avui ens hem despertat tot fent La Conga, per baixar fins al camp on vem fer el conjur i l'Ada ha trobar un nou ingredient: Pols d'Estrelles!

Després hem esmorzat i ha començat el dia lliure del CIM on ens hem apuntat a unes excursions guiades ben xules!

Els Mastermúsics han fet un parell d'hores de camí fins la Fàbrica de Iogurts Cooperativa la Fageda on han pogut veure les vaques, aprendre tot el procés d'elaboració dels iogurts i els hi han explicat el funcionament de la Cooperativa. També han pogut fer un tast de Flam!

Després han agafat un trenet que els ha acostat a una segona ruta fins al poble de Santa Pau on han menjat un gelat i finalment alguns d'ells s'han acostat a un gorg per fer una remullada.

Per altra banda els nens i nenes de colònies al matí han anat directament als Gorgs que han sigut d'allò més divertit! des tornada han agafat un trenet fins a Santa Pau.

Les sorpreses no han acabat aquí! a la tarda quan hem tornat a Els Arcs, hem fet un taller de titelles i un de màgia amb el Mag Nür!

Al vespre hem vist una pel·lícula mentre els mastermúsics feien el taller de màgia. 


La pluja ha amenaçat tot el dia però ens ha deixat fet totes les activitats previstes! Han caigut 4 gotes en alguns moments comptats!



Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada