dissabte, 2 de juliol del 2022

Invitació CIM

Bon dia famílies de les joves bruixes i bruixtos inscrits al Congrés Internacional de Màgia (CIM) que donarà el seu tret de sortida demà a les 11h (11.30h per als mes experimentats) al palau de congressos Els Arcs de Santa Pau. 


Us enviem la invitació per a tal que pogueu accedir a les nostres instalacions (no caldrà que la porteu impresa, pot ser al mobil).

Ja hem llençat els encanteris pertinents per tal de que rebeu la inspiració per al vostre nom de bruixa o bruixot pertinent, aneu pensant en les properes 24h quin nom us agradaria adoptar.

Us recordem que podreu seguir el CIM des de casa amb el nostre instagram, facebook i al blog: http://orquestrajoveselvacoloniesmusicals.blogspot.com

Per últim, recordeu portar la targeta sanitaria així com la recepta de qualsevol medicament que calgui administrar durant el congrés (a l'arribada haureu de signar una autorització), i us voldríem demanar que si teniu alguna tela gran o llençol que es pugui embrutir per casa el porteu (no en necessitem un per a cada asistent, així que sino en teniu no patiu, ens servirà per alguna de les activitats i com a decoració)

Que la força us acompanyi!
Organització CIM


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada