dimarts, 5 de juliol del 2022

Primer dia: Arribada al CIM






 Bon dia famílies!

Això de la connectivitat des del Congrés Internacional de Màgia ha sigut complicat! El wifi no arriba tant bé als mons màgics! jejeje

Però ara ja hi som! Us farem un resum del que hem fet aquests dies!

Després de despedir-nos de les famílies, vam fer Jocs de coneixença per començar a aprendre el nom dels nostres companys i companyes de congrés, mags i bruix internacionals d'alt nivell!

Al cap d'una estona vam anar a la piscina a refrescar-nos ja que feia força calor i vam menjar unes pomes màgiques. 

Vem tenir un dinar d'alló més recuperador, macarrons i hamburgueses de pollastre ben bones!

A la tarda, el Congrés va donar el tret de sortida, i el Mag Merlí, un dels mags més antics i experimentats que hi ha, ens va ensenyar l'arbre màgic de les varetes. Cadascun de nosaltres va trobar la seva vareta, aquella que el feia sentir bé des del fons del cor! I tots junts les vem carregar i decorar. 


També vam tenir una estona per preparar el mitjà de comunicació entre els mags del congrés. Com que enviar-nos mussols amb cartes era una mica complicat (perquè ho emplenen tot de caca) vam fer unes llibretes ben boniques!


A la nit, vam fer una poció màgica de benvinguda, però un mag desconegut hi va tirar algunes coses extrañes i ls bruixots més grans (els monis) van començar a tenir símptomes de diferents tipus... No sabem què pasarà ni qui era aquest bruixto d'incògnit, aviam si demà resolem totes aquestes preguntes!


Fins aviat!

Fi del comunicat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada