dimecres, 7 de juliol del 2021

Segon dia!!!!

  Comencem el dia incorporant noves mesures per protegir-nos una miqueta més de la COVID encara present. Al rítme d'una cançó i amb cares d'adormits, expolsem els sacs de dormir!



No hi ha temps a perdre! Seguidament agafem els instruments i comencem el moment més personal amb l'instrument. Temps per connectar amb nosaltres i també amb la peça que se'ns ha sigut otorgada.




Cal tornar però a la música conjunta! Un cop ja tenim més per mà les peces, podem iniciar el procés de cohesió musical tant de cambra com d'orquestra. 










Amb la panxa plena, ja estem a punt per iniciar diferents tallers musicals: improvització, doblatge cinematogràfic, articulació musical i finalment percusió corporal (no tots ho fem tot!, al llarg de la setmana anirem passant per tots ells!). Vam sentir-nos autèntiques actrius i actors de Hollywood! 












En acabat, vam ser partícips d'una gran lliçó del dia! En nemo, que tenia una aleta trencada va animar-nos a totes i a tots a participar a les olimpíades marínes que concistien en realitzar diferents jocs d'aigua. Vam adonar-nos, que encara que tinguem dificultats, els objectius que ens proposem poden ser posssibles. Allò que no surt és el que es deixa d'intentar.





I... arriba el final del dia i amb ell el joc de nit. Ens convertim en peixos i taurons! L'objectiu; descobrir l'entorn de la casa, buscar els millors amagatalls i, en definitiva, gaudir plegats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada